Tusse är med barn.... igen

Vi såg att hon var tjock men nu är vi säkra på att hom är med barn för vi kan känna små sparkar i hennes mage :D Det är inte första gången jag får kattungar utan sjätte! Sammanlagt har jag haft 23 katter, 20 av dom har vi fött upp. Tusse är Silvias (vår andra katt, som fick fyra kullar men som nu är steriliserad) barn och hon har tidigare fått två kullar, det finns en video när hon föder sina senaste kissar på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=qmYfUl_Bwqc Känsliga tittare varnas ;)



Fredag imorgon!

Imorgon blir det säkert en slapp dag, vi har någon temadag. Sen på kvällen blir det bio kl 21.30! Det är scream 4 som gäller hoppas bara jag kommer in för lilla jag har ju inte fyllt 15 än ;)

Black ops zombie

Jag gillar och spela men kan inte säga att jag är geek :P
Jag körde Zombie på Cod black ops (map: kino der toten) och ville bara säga att jag kom till lvl 24 och det är nytt rekord! Nu måste jag bara slå det :)
Bästa spelet jag någonsin spelat är Final Fantasy X på ps2
Tomb raider Underworld på ps3 är också nice

Sucker Punch

Är ledig idag! Tänker bara chilla och inte göra någonting, kommer inte in på Playstation Network och det suger! Sen ska jag till stan med Emelie och Emil och kolla på Sucker Punch. :D

Compoundbåge

Min mosters kille tog med sig sin compoundbåge som jag fick prova, den var as cool men den gick knappt och spänna för strängen var så spänd. Den är MYCKET kraftigare än min pilbåge (jag har en recurvebåge) och kan gå runt 200m. Jag råka missa tavlan och träffa vår lillstuga, så nu har den ett fint litet märke!

Navelpiercing

Fick en navelpiercing från min moster, tack så mkt för den!!

Provspelning

Jag var jätte nervös och jag vet att jag kunde gjort bättre, men det gick som det gick och dom hör av sig inom en vecka ifall jag fått rollen eller inte.
Jag var i en liten studio med en sån där mic och läste några meningar tillsammans med en tjej. Jag fick också läsa två meningar på franska och det gick rätt så bra :) nu är det bara å vänta

Provspelning imorgon

Någon ringde mig från Radioteatern idag (när jag låg och sola...) och vill att jag ska komma och provspela för en roll, jag ska låtsas vara en 9 åring och en 12 åring, hahaha, jag har fått lite repliker som jag har övat lite på. Dom vill att jag ska prata lite franska också, men det är inte det jag har svårt med, det jag har svårt med är att låta som en 9 och 12 åring.. Aja vi får se hur det går imorn :)

Stan idag

Jag var i stan idag med Wendela och åt Ben & Jerry glass, och jag köpte två navelpiercingar på punk shop! :)
Döskalle navelpiercing
Lila navelpiercing

Läst ut boken

Nu har jag läst ut sista boken. Jag kunde knappt läsa klart sista sidan för att jag grät så mycket!
Jag kan rekomendera Suzanne Collins trilogi "Hungerspelen" starkt! Den är riktigt bra! LÄNGTAR tills filmen kommer :')

Bild


Att göra klart!


Balklänning


I am number four

Det hände i alla fall någonting igår! Jag fråga mamma om vi kunde åka och titta på balklänningar och sen kolla på bio och det gick hon med på! Jag har köpt en jätte fin lång, mörkblå klänning från Coast (http://www.coast-stores.com/). Sen åkte vi till söder och såg på I am number four. Den var rätt så bra men inte jätte.


Vad fan ska man göra?

Det är fredag och jag har inget att göra! Jag vill kolla på bio men ingen orkar och jag tänker fan heller sätta mig och göra läxor även fast jag borde. Har nationella i Engelska nästa vecka -.-
Man längtar ju alltid till fredagarna men ska jag vara ärlig så är det inte så himla skönt :(

RSS 2.0