Hungerspelen film

Jag kan inte se Jennifer Lawrence som Katniss! Och jag kan inte låta bli att ogilla henne eftersom jag är så avis på henne! Men men... hoppas bara att filmen blir bra!

Ska försöka att tycka om henne :)

Så jävla härlig kille!


Krüger <3

Så jävla synd att Djurgården åkte ut! Det känndes i hjärtat när Luleå gjorde mål.
Jag fick reda på idag att Krüger inte kommer spela kvar i Djurgården! :'(
Kommer att sakna dig, du är en sjukt bra hockeyspelare<3

Revolt

Jag är inte så mycket till bloggare, jag skriver bara när jag känner för det, eller har något att berätta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det är as nice väder så jag har varit ute och skjutit pilbåge, är inte så bra än men jag jobbar på det! 
Jag har läst första kapitlet ur "Revolt" (sista delen av hungerspelen) har inte så mycket tid, det är massa läxor som kommer i vägen!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är det Djurgårn - Luleå, om djurgårn vinner så är det semifinal! Krüger är med så då lär vi ju vinna!^^
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag spela Super mario på vårat as gamla nintendo!

Provat bågen

Jag har typ skjutigt hela dagen, det gick jätte dåligt i början men sen gick det mkt bättre.
Har bara kört på 5m avstånd och nu har jag ont i fingrarna och lite i armen, sen har jag lyckats tappa bort ännu en pil i snön! xD

Jag är bäst

Har lyckats tappa bort två pilar i en snöhög! Hahaha dom bara försvann så nu måste jag vänta tills det har smält innan jag hittar dom. Tur att jag köpte fem extra pilar :)

Pilbåge!

Nu har jag monterat kogret och siktet (fast jag vet inte hur man ställer in det) jag ska snart ut och provskjuta, måste bara fixa nåt att skjuta på!

God natt!

Fick en bio biljett idag för jag hade skrivit en dikt och jag kommer få två till biobiljetter för jag skicka in en bild till Klick (Jag såg en kändis) !
Kom precis hem från en hockeymatch, Djurgården - Luleå, djurgårn torska 1-2 :( riktigt dålig match men för mig är det alltid oavsett förevigt djurgården.
Marcus Krüger nr 32 är en favorit!

Rubiks Kub


Fatta eld

Har läst ut boken och måste vänta enda tills Juni innan Revolt kommer som pocket! :( Men jag får låna en inbunden bok innan dess.
Ettan var klart mkt bättre än tvåan och jag som aldrig läser fattade inte så mkt av boken men den var läsvärd fast lite seg.
Sjukt snygg bild!

Skola!

Usch vad jag var trött imorse, ville verkligen inte gå till skolan!
Men nu är jag hemma och jag överlevde dagen, har bara två kapitel kvar ur Fatta eld som jag tänkte läsa nu sen drar jag och klättrar.

Pilbåge

Haha, jag anmält mig till att börja skjuta pilbåge, men det börjar i september.
Sen gick jag in för att kolla hur mkt en pilbåge kostar och så hittade jag en för rimligt pris jag så sa jag till mamma "vi köper den" (fast jag var ju inte helt seriös) men mamma gick med på det! Ni tror säkert att jag vill skjuta pilbåge bara för att jag har läst Hungerspelen men ärligt så har jag velat göra det redan för länge sen men inte orkat ta tag i det. Men boken påminnde mig om det.
Här har ni den, bara 599kr + 5 extra pilar för 179kr.
http://www.hobbex.se/produkter/bagskytte/3923-youth-fibreglass-recurve.html

Hungerspelen

Jag hatar verkligen att läsa böcker, men när jag är utomlands brukar jag göra det. Jag var nyligen i spanien och då köpte jag "Hungerspelen" på Arlanda. Jag läste ut boken på tre dagar och den är 303 sidor tjock med rätt liten text. Ni kommer min svenska lärare bli glad!
So far är det den bästa boken jag läst (har dock inte läst så många böcker). Jag har börjat läsa tvåan nu, den är lite seg och inte lika fängslande, men jag ska kämpa mig igenom den och sedan läsa sista boken också.
Det sägs att dom ska göra en film på den och jag bara drömmer om att få spela Katniss!! Men det är jag nog inte ensam om. Hoppas filmen blir bra!

RSS 2.0